Téged is várunk szeretettel 2024-ben!

Ugye Ti is gyermekkorotok óta a Nagy napról álmodtok? – Mi megvalósítjuk.

Mesés tóparti környezet, család, barátok, sok finom étel és ital, a háttérben pedig egy profi csapat, akik biztosítják, hogy Ti csak a vendégeitekre és az “Igen”-re koncentrálhassatok. Amikor két ember összeköti életét, ezt olyan környezetben szeretné megtenni, ahol minden tökéletesen zajlik. Hol is lehetne boldogabban átélni ezt a felejthetetlen napot, mint egy virágzó, tóparti környezetben?

Esküvők lebonyolítását 220 főig vállaljuk a tóparti, fedett kerthelyiségünkben, éttermünkben pedig, mely többszörösen elnyerte a Magyar és Nemzetközi Gasztronómiai Szövetség legmagasabb elismerő kitüntetését, a Védnöki Táblát, 110 fő elhelyezésére van lehetőség. Mindkét helyszínünk egyedülálló hangulattal rendelkezik. Sőt. az éttermet, a vendégházat, a tavat és annak környékét fel is szentelték.

Polgári szertartás, lakodalom, szállás és másnap egy kis wellness- mind egy helyen.

Igen, nálunk a násznép szállása is biztosított.

2, 3, 4 és 6 ágyas szobáinkban összesen 90 főt tudunk elszállásolni. Szobaáraink tartalmazzák a reggelit, mely bővített kontinentális reggeli büfé rendszerben működik.

Sőt, most az ifjú párnak INGYEN biztosítunk egy szobát, illetve minden szobához INGYENESEN biztosítjuk wellness részlegünk használatát!

Miért minket válassz?

  • Mi kihozzuk a költségvetéseitekhez mérten a maximumot életetek egyik legfontosabb napjából, hogy még a násznép is örök mosollyal az arcán mesélhessen az átélt élményekről.
  • Tóparti termünkben 220 fős lakodalmat is le tudunk bonyolítani.
  • Éttermi termünkben 110 fő elhelyezése is gond nélkül megoldható.
  • A vendégház és környéke, a patakkal övezett kerthelyiség körüli zöld növényzet és a halastó kertje ideális környezet lehet fotózáshoz.
  • Finom ételek és italok, szállás, wellness, valamint lélegzetelállító környezet mind egy helyen.
  • Esküvőszervezőnk az elejétől végkisér benneteket a nagy naphoz vezető utatokon, és segítő kezet nyújt. Ajánlatunkat minden kérésetekhez igazodva személyre szabva készíti el nektek.

Fordulj esküvőszervezőnkhöz bizalommal!
Csatlós Nikolette, esküvőszervező
etterem@bagolyvarinarcs.hu
+36209555896


Legyen életetek legfontosabb egy örök élmény nektek is és a násznépnek is.