Programok

Pihenés

Halastavunk a Feng Shui törvényei alapján épült. Tavirózsákkal és egyéb virágzó vízinövényekkel díszítettük és, hogy még izgalmasabb legyen, gyönyörű Koi pontyokat is telepítettünk bele az aranyhalak mellé. A tó fölött egy szép fahíd ível át, amin át lehet sétálni a túlparton lévő félszigetre. A tó körül dekoratív kövekkel sétányt építettünk, így el lehet sétálni a dupla vízesés mellett is, ahonnan a víz a tóba ömlik. A tóparton pálmafák hajladoznak a szélben.

Csapatépítés

A Bagolyvár megközelítőleg két hektárnyi területén (és a területen kívül is) több ideális helyszínt is találnak azok a cégek, baráti társaságok, családok, akik csapatépítésben gondolkodnak. Csapatunk, akár 1000 fős rendezvény lebonyolítását is vállalja. Szabadtéri játékokkal, tópartra kitelepült konyhával, de akár koncertekkel is színesíthetik rendezvényüket azok, akik minket választanak.

Bringó hintó

Családoddal, barátaiddal most vidáman kerekezhetsz Inárcs hangulatos utcáin. A szórakozáshoz egy térképet is biztosítunk. Igazi, csapatépítő tevékenység, próbáljátok csak ki!

Mesekuckó és játszótér

A gyermekek számára izgalmas helyszín lehet boszorkányházunk, ahol szárnyalhat a fantáziájuk. Játszóterünkön pedig két hintával, csúszdával, kötél mászókával, homokozóval és gyermek házikóval várjuk a látogatókat.

Padelpálya

A PADEL mindenekelőtt a labdajátékos sportágak közé sorolható, melynek népszerűsége világszerte nő. A PADEL – játék inkább különböző ütős labdajátékok keverékeként írható le, mely tartalmazza a tenisz, a squash, és a rakett elemeit. A szabályokat főként a teniszből vették át. A játék a kétszemélyes tenisz alapszabályai alapján történik. Az eltérés az alulról történő adogatásban rejlik, valamint abban, hogy a pályát körülvevő oldal- illetve hátfalak a megengedett játékterület részét képezik. A labda és a pontozási rendszer ugyanaz, mint a teniszben. Az ütő olyan, mint egy stabil “kajakevező lapátjának a feje”, melyen lyukak találhatók annak érdekében, hogy könnyebb legyen. Ez a játék nagy élmény, melyhez ütőket és labdákat biztosítunk.

Pályafoglalás és információ:
+36-20-405-1550
info@bagolyvar.net

Teniszpálya

A teniszkedvelőknek nem kell bemutatnunk ezt a sportot, önmagáért beszél. Használd pályánkat Te is!

Pályafoglalás és információ:
+36-20-405-1550
info@bagolyvar.net

Asztali tenisz

Asztali teniszezési lehetőség várja kedves vendégeinket, melynek igényét kérjük, a recepción jelezzék!

Játékterem

A kültéri medence mellett berendeztünk egy házias hangulatú termet kártyaasztallal, csocsó asztallal, dart’s-szal és billiárd asztallal, ezzel bővítve a kikapcsolódási lehetőségek körét.

Sárkányrepülés

Sokan nem tudják, de Inárcsnak reptere is van! A sárkányrepülés alkalmával megcsodálhatjátok a hangulatos vidéki tájat fentről, madártávlatból. A repüléseket NEM mi szervezzük, de segítünk neked informálódni róla! Érezd át a szabadság élményét a levegőben!

Érdeklődj a repülésről az Aerokingnél!
Sallai János: +36-30-983-8238,
Nagy Albin: +36-30-974-3338,
Faragó Attila: +36-20-330-2020

Állatok

Állatsimogatónkban két Shetlandi mini pónit simogathatnak meg vendégeink, amely mellett madárház is várja a látogatókat. A Bagolyvár lakója továbbá Johnny a cirmos kandúr, aki szelíden, játékosan szórakoztatja a gyermekeket. A vendégház recepcióján pedig Paco-t, a szivárvány lórit tekinthetik meg, aki – ha jó kedvében van – magyarul beszél a látogatókhoz. Halastavunk több ezer Koi pontyot rejt, környezetében pedig récék élnek.